Home

Ce este dumnezeu pentru mine

Cum știu care este planul lui Dumnezeu pentru mine

 1. e, pentru că am experimentat bucuria care vine de acolo. Dumnezeu sprijină cu adevărat pe cel care are toată inima.
 2. e? Atât de des ni se întâmplă să ne lovim de tot felul de gânduri străine despre Dumnezeu, şi uneori atât de legitime ni se prezintă acestea, că apare urgent nevoia unei reconfirmări a propriei noastre credinţe, a unei repoziţionări ca a lui Ilie la intrarea peşterii de la Miţpa. Într-o astfel de.
 3. e Teologia este a doua facultate. Eu am urmat în Australia cursurile Facultății de Construcții Civile. A fost foarte bine așa, pentru că dacă Dumnezeu va binecuvânta să fiu preot, va trebui să dețin un job acolo din care să mă întrețin, așa cum au toții slujitorii Bisericii, care nu trăiesc din preoție
 4. e este energia divina,principala sursa de apa curata,izvor curat,energie benefica.El este cel ce ma inconjoara atunci cand diavolul imi sta in umbra. Dumnezeu inseamna diavol, inseamna duritate, adevar si puritate.El e creatorul diavolului si zic eu, exact cum zice si in Tatal nostru si nu ne duce pe noi in ispita tot el.
De ce este Hristos Arhiereu, Învăţător şi Împărat | Răsunetul

Cine este Dumnezeu pentru mine? Jurnalul scrierii iubiri

 1. e. Exodul 2:1 Un om din casa lui Levi luase de nevastă pe o fată a lui Levi. Exodul 2:2 Femeia aceasta a rămas însărcinată şi a născut un fiu. A văzut că este frumos şi l-a ascuns trei luni
 2. Nu cred ca am intalnit vreodata pe cineva care sa nu se fi framantat cu dorinta de a cunoaste voia lui Dumnezeu. Problema este ca aceasta framantare implica, cel mai adesea, multa confuzie si ingrijorare. -- Chuck Swindoll Multi o
 3. e, Dumnezeu este, pur și simplu, trăire și crez. Mădălin Voicu a fost crescut de bunicii din partea mamei, care erau aristocrați. Amândoi se trăgeau din vechi familii boierești, bunica din Cantacuzini și bunicul din Comșeni. Bunicul de pe mamă a fost inginerul Palatului. Era inginer constructor, făcea poduri, importante sedii [
 4. Revelatia generala Ce putem cunoaste despre Dumnezeu ne-a fost descoperit de Dumnezeu in creatie, dupa cum l-am citat pe ap. Pavel. Revelatia aceasta in natura sau naturala, care aduce o invitatie universala, adresata la toti oamenii de a descoperi pe Dumnezeu in lucrurile create de El, este oferita pentru toti, invitatia de a descoperi imaginatia, puterea, maretia Lui, Dumnezeirea, acea.
 5. e, e Mâna lui Dumnezeu pe pământ. Este ajutor nu doar pentru nevoiași, ci și pentru comunitățile mai mici. Lipsa de sprijin a comunităților mici, sau a celor îmbătrânite demografic este un act de nepăsare din partea bisericilor mari destul de frecvent în România
 6. El nu este o cale; El nu este una dintre mai multe căi, ci El este singura cale. Mai mult, acelaşi Iisus spune: Veniţi la Mine toţi cei trudiţi şi împovăraţi, şi Eu vă voi da odihnă (Matei 11:28). Lumea în care trăim este aspră, iar viaţa este grea. Cei mai mulţi dintre noi suntem bine înţesaţi cu eşecuri, răni şi.
 7. e, şi eu pentru lume! 15

Așadar, Aceasta este lucrarea lui Dumnezeu, adică ceea ce înlocuiește tablele legii, să credeți în cel pe care l-a trimis el. Nu mai trebuie să respectăm o lege, ci să ne asemănăm cu o persoană care este Isus, iar Isus este iubirea lui Dumnezeu pentru întreaga omenire. Dar dialogul este din nou între surzi, ei nu. Nu pentru bani, si pentru ca au incercat sa minta pe Dumnezeu. Dumnezeu este dragoste, e adevarat, dragoste care se arata prin faptul ti-a dat viata si ai ocazia sa te pocaiesti, dar Dumnezeu nu se lasa batjocorit Ca sa stii ce vrea Dumnezeu trebuie doar sa citesti Sfanta Scriptura, care a fost lasata oamenilor tocmai cu acest scop, e simplu De.

Necazul cel mare este nu ce urmeaza dupa moarte, ce hotaraste Dumnezeu - pentru ca Dumnezeu fiind bun poate sa-i ajute pe oameni mult mai mult, eu cred personal ca or sa se mantuiasca mult mai multi oameni decat gandim noi ca se mantuiesc -, ci ca nu se pot bucura de darurile credintei in aceasta viata Este tatăl răspunzător pentru conduita fiului său? Ar fi corect ca fiul să-și învinovățească tatăl pentru consecințele amare pe care le suportă? În mod asemănător, nu este corect să-l învinuim pe Dumnezeu pentru suferința noastră. Dar înseamnă aceasta că noi suntem de vină pentru că suferim? Vezi întrebarea 2 Care este principala calitate a lui Dumnezeu şi ce simţi faţă de el când te gândeşti la acest lucru? BIBLIA, Cuvântul scris al lui Iehova, spune că Dumnezeu este iubire. Ea nu spune pur şi simplu că iubirea este una dintre multele sale calităţi admirabile, ci că Dumnezeu este iubire ( 1 Ioan 4:8 ) Iubirea pentru mine înseamnă încrederea pe care o trebuie să avem unul faţă de celălalt. Să iubeşti şi să fi iubit este dorinţa fiecăruia. Nu te dezamăgi niciodată, toţi avem sufletul pereche undeva. Iubirea pentru mine nu este doar sentimentul acela în care ai fluturaşi în stomac, iubirea este cel mai preţios lucru.

Ce este familia? Ascultătorii mici și mari ai RVB spun: Familia mea este o binecuvântare de la Dumnezeu pentru mine! (Ipotești, SV) Familia mea este un buchet în grădina Domnului! (Florești, PH) Familia mea este bucuria și fericirea mea și nu mai există una ca ea! (Pitești) Familia mea pentru mine este bună N-am să uit niciodată acele flăcări care mi-au mistuit pentru totdeauna credinţa. N-am să uit niciodată liniştea nopţii care m-a privat pentru eternitate de dorinţa de a trăi. N-am să uit niciodată clipele acelea în care Dumnezeu a murit pentru mine şi mi-am pierdut sufletul şi visurile, care au luat chipul deşertului Iubirea fata de Dumnezeu. Termenul iubire are mai mul­te sensuri. Pe noi ne intereseaza sensul lui spiritual. Iubirea presupune o unitate, o inrudire intre doua persoane.Cei ce se iubesc au impresia ca isi apartin prin natura, ca se potrivesc intru toate si ca din vesnicie au fost destinati unul pentru altul.Deci, in fie­care dintre noi exista tendinta de a intalni persoana cu care sa se sim.

„Cine este Dumnezeu pentru mine? - Ziarul Lumin

 1. tea. 24
 2. Motivul pentru care te simţi înfometat, motivul pentru care pari să fii pierdut în întuneric, motivul pentru care nu îţi poţi găsi scopul în viaţă este că eşti departe de Dumnezeu. Biblia spune că noi toţi am păcătuit şi astfel suntem separaţi de Dumnezeu (Eclesiastul 7:20; Romani 3:23)
 3. e. 27/08/2018 / 0 Comentarii / în Suflet / de Lavinia Bratu. Cea mai mare știință a omului, scrie Clement al Alexandriei, este să se cunoască pe sine însuși. Conștiința păcatului este marele dar al cerului, mai mare decât vederea îngerilor, afrimă Arhimandrit Sofronie. Când omul se.
 4. Este un loc al odihnei și fericirii pentru toți cei care au făcut alegeri bune și un iad pentru cei care au făcut alegeri neînțelepte. Lumea spiritelor De fapt, deoarece Dumnezeu este atât de iubitor și drept, oamenilor din iad care nu au aflat niciodată despre Isus în viața lor le este propovăduită Evanghelia Sa și le este.
 5. e, ci pe voi toţi; cel puţin în parte, ca să nu spun prea mult.Este destul pentru omul acesta pedeapsa, care i-a fost dată de cei mai mulţi;aşa că acum, este mai bine să-l iertaţi, şi să-l mângîiaţi, ca să nu fie doborît de prea.
 6. După ce Iisus a murit pentru păcatele noastre, a înviat din morţi. 7 Astfel ne-a dovedit pentru totdeauna că are dreptul de a promite viaţa veşnică - că este, într-adevăr, Fiul lui Dumnezeu şi singura Cale de a-L cunoaşte pe Dumnezeu

Ioan 7:17 declară: Dacă vrea cineva să facă voia Lui, va ajunge să cunoască dacă învăţătura este de la Dumnezeu, sau dacă Eu vorbesc de la Mine. Dumnezeu vă va face cunoscută voia Sa - dacă veţi fi cu adevărat dispus să o împliniţi odată ce aţi înţeles care este ea Alma 30-31, Vino și urmează-Mă - pentru cvorumurile Preoției aaronice și clasele Tinerelor Fete: subiecte doctrinare, 2020 (2020) 12 iulie De ce este important pentru mine să studiez cuvântul lui Dumnezeu?, Vino și urmează-Mă - pentru cvorumurile Preoției aaronice și clasele Tinerelor Fete: subiecte doctrinare, 202 Isus, pentru mine doar Tu ești Domn! Te iubesc, Isus! Isus, voia Ta-i mai presus de orice! Ca Dumnezeu să ne folosească să putem să slujim și să zidim trupul lui Isus Hristos, care este biserica. See More. Cuvântul lui Dumnezeu România. Yesterday at 2:00 AM. Duh Preasfânt! Suflare de viață ne dai 4) Dumnezeu este pentru tine. Dumnezeu are un calendar, și pe el este încercuită ziua ta de naștere. Dacă ai o mașină, El este cel care ți-o conduce. Numele tău este scris în Cartea vieții Mielului. Tu știi deja că ai fost salvat și știi care este prețul: Iată că te-am săpat pe mâinile Mele (Isaia 49:16) Dacă te întrebi care este Voința lui Dumnezeu pentru viața ta, atunci înseamnă că îți cauți vocația sau chemarea. Aceasta înseamnă că vrei să înțelegi către ce te cheamă Dumnezeu să faci și ce cere de la tine. Uneori vocația ta este clară, alteori ai multe căutări de făcut [>4.6]. În timpul căutărilor, cheia este.

Asociatia misionara pentru educarea copiilor, Cartea intrebarilor cu meditatii - volumul 2 - lecție zilnică: Verset Deci, partea frumoasă de aici nu este să faci ce vrei. Partea frumoasă este să Îl iubești pe Dumnezeu, să Îl cunoști și să umbli cu El. Este extraordinar să știi că urechile Domnului iau aminte la strigătele copiilor Săi (Psalmi 34:15). Te provoc să încerci varianta aceasta

Pacea LUI Dumnezeu pentru mine. 2 ian. Pace cu Dumnezeu. Dumnezeu ne-a mântuit prin arătarea Mântuitorului nostru Isus Hristos, care a desființat moartea și a adus la lumină viața și neputrezirea, prin Evanghelie; pentru aceasta am fost rânduit eu vestitor și apostol și învățător al națiunilor (2 Timotei 1.9-11) Eu daca aș fi Dumnezeu, nu le-aș cere oamenilor un lucru material pentru Mine, cum ar fi bani sau alt ceva, le-aș cere să fie mai buni, să existe mai multă iubire, ca lumea sa nu mai fie asa rea, sa incerce doar sa obtina ce vrea, sa fie perverși, într-un cuvânt Nu pentru bani, si pentru ca au incercat sa minta pe Dumnezeu. Dumnezeu este dragoste, e adevarat, dragoste care se arata prin faptul ti-a dat viata si ai ocazia sa te pocaiesti, dar Dumnezeu nu se lasa batjocorit Ca sa stii ce vrea Dumnezeu trebuie doar sa citesti Sfanta Scriptura, care a fost lasata oamenilor tocmai cu acest scop, e simplu De. Uneori Domnul dorește ca nevoitorul să se mângâie, văzând că deja se istovește uneori din cauza unei tensiuni puternice pentru această rugăciune. S-a spus: Dumnezeu, adică Iisus, este foc care arde păcatele și neputințele. Și de aceea, cel chemat, Preadulcele Iisus nu poate să nu ne veselească inima. ( Starețul Anatolie de la. De asemenea, in timp ce Dumnezeu ne face pe toti responsabili, pe fiecare pentru viata lui, El Isi extinde harul peste pacatosul care se pocaieste. El promite ca Dar daca cel rau se intoarce de la toate pacatele pe care le-a savarsit, si pazeste toate legile Mele si face ce este drept si placut, va trai negresit, nu va muri

Ce înseamnă pentru mine credința. Khalil Gibran spunea: Credința este cunoașterea din interiorul inimii, dincolo de atingerea certitudinii.. Nu cred că trebuie să oferim cuiva certitudinea credinței noastre. Nu cred că a fi un om credincios înseamnă să vorbești într-una de Dumnezeu ca o placă stricată sau să încerci să. Poate ca voi incepe de la un cuvant al lui Dumnezeu dat unui Proroc, pe care il reia un Tropar din Joia Mare, din slujba pe care o cunoastem ca Slujba celor Douasprezece Evanghelii: Doua si viclene a savarsit impotriva Mea fiul Meu Israil: Pre Mine, Izvorul apelor, M-a lepadat si a sapat luisi fantani sparte (Ieremia 2, 13). Aicea este Dumnezeu Care plange Misterul voii lui Dumnezeu este intesata cu idei practice, umor si povestiri de neuitat care demistifica, limpezesc si linistesc mintea. Charles R. Swindoll este pastor senior al Bisericii Stonebriar din Frisco, Texas. Este de asemenea presedintele Seminarului Teologic Dallas si al programului radiofonic Insight for Living (Sfaturi pentru viata) Îngerul este cel care în mod normal doar aşa ceva face : stă cu Dumnezeu (nu se lasă distras de alte preocupări) şi face exact ce-I spune Dumnezeu ! Pentru mine poate fi un om credincios pe care Dumnezeu îl trimite la mine pentru a mă trezi la realitate Pentru că mi s-a părut că aşa mulţi oameni acţionau ca şi cum ar fi fost pierdută, de parcă Dumnezeu ar fi aşezat-o într-un loc obscur, de parcă Dumnezeu ar fi fost un fel de Iepuraş divin de Paşti, care a ascuns oul de aur într-un tufiş, şi apoi tot ce face este că stă în cer şi spune: Eşti din ce în ce mai aproape.

Aceste sunt cuvintele celui care deja a platit pretul pentru tine si pentru mine, am fost rascumparati si salvati prin Isus si sangele care a curs pe Golgota! Dumnezeu mi-a vorbit si ti-a vorbit astazi prin cuvantul Sau. Te-a chemat si m-a chemat pe nume. Nu ezita si iesi din ascunzatoare ALBERT EINSTEIN s-a născut la 14 martie 1879. Albert Einstein, fizician, autorul teoriei Relativităţii şi laureat al Premiului Nobel pentru Fizică a murit în anul 1955. Acum aproape un an, o scrisoare celebră a fizicianului Albert Einstein a fost vândută cu trei milioane de dolari. Epistola este deosebită pentru că clarifică felul în care omul d De nimic altceva nu este legat numele lui Dumnezeu în discursul uman așa cum este legat de suferinţă și izbăvire. Acest locus este un fel de uriașă și complicată intersecţie a existenţei noastre.. La acest capitol al vieţii, omul care a primit darul credinţei în Dumnezeu încearcă o experienţă pe care cel ce a refuzat acest dar nu o cunoaște; cel care crede și proclamă un. Ani de-a rândul vin câţiva la Colibă şi mă întreabă: Ce vrea Dumnezeu de la mine, părinte?. A nu se gândi şi a nu se nelinişti un tânăr pentru aflarea rostului său este dovada unui om indiferent şi prin urmare unul ca acesta este un neprocopsit. Numai că cei care se neliniştesc pentru aflarea rostului lor trebuie să ia. Profetul Isaia a scris: Duhul Domnului Dumnezeu este peste Mine, căci Domnul M-a uns să aduc veşti bune celor nenorociţi: El M-a trimes să vindec pe cei cu inima zdrobită, să vestesc robilor slobozenia, şi prinşilor de război izbăvirea; să vestesc un an de îndurare al Domnului, şi o zi de răzbunare a Dumnezeului nostru; să.

ottoart25: Imagini pentru suflete crestine

Iata ce inseamna Pastele pentru mine. Amintirea faptului ca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Sau Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica Ioan 3:16. Fie ca anul acesta sa traim Pastele intr-un mod deosebit, nu doar ca pe o traditie ci meditand la scopul si sensul acestei sarbatori Dacă avem credință în Dumnezeu, credem și faptul că voia lui Dumnezeu pentru noi este un lucru atât de important în viață, încât poate ar trebui în fiecare dimineață să ne întrebăm: «Doamne, astăzi e o nouă zi în viața mea. Care este voia Ta, Doamne, pentru mine astăzi?», a evidențiat ierarhul

Am ajuns la cunoștința adevărului datorită lui Dumnezeu (1 Timotei 2:4), și da, am considerat toate lucrurile ce mai înainte aveau valoare pentru mine ca pe un gunoi, ca să-L câştig pe Isus, după cum este zis: Pentru El am pierdut toate şi le socotesc ca un gunoi, ca să câştig pe Hristos (Filipeni 3:8), iar acestea nu sunt. Va trebui să-ți asumi responsabilitatea pentru viața ta, și să nu mai dai vina pe alții. În Grădina Edenului, când Dumnezeu l-a întrebat pe Adam de ce a mâncat din pom, el a dat vina pe soția sa: Femeia pe care mi-ai dat-o ca să fie lângă mine, ea mi-a dat din pom şi am mâncat. (Geneza 3:12) Dumnezeu este refugiul și puterea noastră, un ajutor foarte prezent în necazuri. Unde ai fugit după ajutor? Scriptura spune că Dumnezeu este ajutorul nostru în momentul necazului. Aceasta înseamnă că ori de câte ori avem probleme, persoana la care ar trebui să chemăm pentru ajutor este Dumnezeu

[Miercuri] Ucenicii Domnului Isus – Studii Biblice

Rugaciunea Pacatosului Ce Spune Biblia Despre Pacat. Pacatul, potrivit Bibliei, este orice actiune care incalca legea data de Dumnezeu in Cele Zece Porunci. Legea a fost data de Dumnezeu pentru a ne arata ce inseamna sa traiesti o viata vrednica de dragostea lui Dumnezeu. Ea a mai fost data pentru a ne arata ca nici unul din noi nu poate trai o. 9 Există un motiv serios pentru care Dumnezeu încă nu a pus capăt răutății. În capitolul 11 vei afla ce spune Biblia despre acest lucru. Dar poți fi sigur că Dumnezeu ne iubește și că el nu este niciodată vinovat pentru problemele noastre. În realitate, doar el poate să le rezolve

Mijloceşte pentru cei ce suferă de ispitirile diavolului, roagă-te lui Dumnezeu pentru mine ca să mă îngrădească de uneltirile satanice. Şi tu, preacuvioase Vasile Pecerschi, fă rugăciuni de reţinere a celor ce se năpustesc asupra mea şi goneşte de la mine uneltirile diavoleşti Desi a venit pentru intreaga omenire, de multe ori il tratam cu indiferenta, in timp ce El isi arata mereu, dragostea fata de noi. Suferinta si calea crucii, a ales-o pentru mine, pentru tine, pentru toti. Sa ii facem loc in inimile noastre acestui Domn al pacii. Isus este unica salvare pentru mine, pentru tine, pentru toti si noi, Ii multumim Fapte 17:24, 25 Dumnezeu, care a făcut lumea şi tot ce este în ea, este Domnul cerului şi al pământului, şi nu locuieşte în temple făcute de mâni. El nu este slujit de mâni omeneşti, ca şi când ar avea trebuinţă de ceva, El, care dă tuturor viaţa, suflarea şi toate lucrurile

11. De ce este ascultarea necesară? (1) _____ Pentru că Dumnezeu este mai mare decât mine, şi mie îmi este frică de El. _____ Ca să nu îl înfurii pe Dumnezeu. _____ Pentru că Îl iubesc pe Dumnezeu şi vreau să mă supun regulilor Sale pentru un comportament creştin. 12. De ce nu îi distruge Dumnezeu pe cei neascultători chiar. Erai un Dumnezeu pentru mine! Dialog fascinant între Novak Djokovic și Daniil Medvedev, la ceremonia de premiere La ceremonia de premiere, Medvedev a vorbit primul și a evocat un moment din trecut, pentru a evidenția altruismul și generozitatea sârbului Perspectiva Sa și înălțimea la care Se află El reprezintă ceva de neatins pentru o persoană coruptă. Asta pentru că Dumnezeu este adevărul, trupul pe care El îl îmbracă deține, de asemenea, esența lui Dumnezeu, iar gândurile Sale și ceea ce este exprimat prin umanitatea Sa sunt, de asemenea, adevărul Ce este Dumnezeu. September 29, 2013 ·. Mâine publicăm următorul episod din seria noastră de reportaje despre Ce este Dumnezeu. Am vorbit cu Iisus Hristos și Dumnezeu de pe Facebook, apoi cu un profesor de fizică din State și am aflat Ce este Dumnezeu pentru atei. Bonus: poza asta cu Iisus pe Casa Poporului Dumnezeu îngăduie să se întâmple lucruri dificile în viaţa noastră, în timp ce Îşi împlineşte planul pentru noi. Încrederea în Dumnezeu este la fel de importantă ca ascultarea de El. Când nu te încrezi în Dumnezeu, te îndoieşti că El este în control şi că este bun

Ce inseamna Dumnezeu pentru voi? - TPU

Dacă suferim este pentru că suntem prea împreunați cu lumea și prea puțin împreunați cu Cerul. Rugăciunea este lucrarea esențială care ne face oameni după chipul lui Dumnezeu și care ne oferă șansa de a ne dobândi identitatea cu care ne-a făcut Dumnezeu Dacă aceea ș i persoană i-ar spune acela ș i lucru unui sărac, care însă are o dragoste bogată pentru Dumnezeu, acela ar răspunde cu seninătate: Facă-se voia Domnului. Slavă lui Dumnezeu că Ș i-a adus aminte de mine ș i vrea să mă ia acolo unde l-a luat ș i pe tâlhar »

FOTO // GREȘEALA gramaticală de pe SPATELE unui artist

Ce vrea Dumnezeu de la mine - Resurse Creștin

De nimic altceva nu este legat numele lui Dumnezeu în discursul uman așa cum este legat de suferinţă și izbăvire. Acest locus este un fel de uriașă și complicată intersecţie a existenţei noastre. La acest capitol al vieţii, omul care a primit darul credinţei în Dumnezeu încearcă o experienţă pe care cel ce a refuzat acest da Cât pentru mine, fericirea mea este să mă apropii de Dumnezeu: pe Domnul Dumnezeu Îl fac locul meu de adăpost, ca să povestesc toate lucrările Tale. (Psalmul 73:28) Există două categorii de oameni care se disting în funcție de așteptările pe care le au de la viață Este ca şi cum ai spune: Cum să-L iubeşti pe Dumnezeu, fără ca să-L iubeşti pe El. În această carte, autorii scriu mereu mesajul acesta: Vei fi al lui Dumnezeu - care se repetă în mintea multor oameni din această lume, şi ei mai spun: - Ei se tem de un Dumnezeu abuziv, cel care îi va pedepsi, fără avertisment pentru. Pot găsi doar trei tipuri de treburi în Univers: a mea, a ta şi a lui Dumnezeu. (Pentru mine cuvântul Dumnezeu este sinonim cu realitate. Realitatea este Dumnezeu, pentru că guvernează totul, ne conduce vietile. Orice nu este sub controlul meu, al tău, orice nu depinde de un om anume, este treaba lui Dumnezeu. Ce Dragostea: legătura care unește. Căci oricine face voia Tatălui Meu care este în ceruri, acela Îmi este frate, soră și mamă. (Matei 12:50) Prietena mea, o doamnă mai în vârstă, vine să mă vadă o dată pe săptămână pentru o ședință de consiliere. În una dintre aceste vizite, mi-a spus că devoționalul Living His Love.

Misterul voii lui Dumnezeu

Dumnezeu este în ea însăși o expresie a dragostei Lui nu se poate vorbi de dragoste fără libertate deplină. Gândurile acestea fac să se nască în noi un izvor de dragoste pentru Cel care ne-a adus în lume: Noi Îl iubim, pentru că El ne-a iubit întâi. [12 Devin monahi cei pentru care comuniunea cu Dumnezeu este cea mai mare bucurie! Treptat, mi-am venit în fire. Pe lângă mine mai treceau femeile care se închinau la icoană, iar în biserică se stingeau candelele, în timp ce lumea pleca acasă. Aşteptând să se termine rândul, m-am apropiat ultimul să iau binecuvântare de la Flavian -Vezi ce bogăție ți-a dat Dumnezeu - un trup întreg - și tu cârtești împotriva Lui în loc sa-I mulțumești. Dacă i-am mulţumi lui Dumnezeu pentru tot ceea ce face pentru noi, nu am mai avea timp să ne plângem. Mulţumirea vine atunci când înţelegem că ceea ce ne dă Dumnezeu este mai bun decât ceea ce ne dorim noi Pentru mine nu este important ce cred protestanții important este că am aflat că MÂNTUIREA ESTE O STARE DE COMUNIUNE PERSONALĂ CU DUMNEZEU, În fond este o problemă personală dacă unii primesc mântuirea prin Iisus fiul gratis și ușor, iar alții de la Dumnezeu tatăl prin alte metode și ceva mai greu

Mădălin Voicu: „Pentru mine, Dumnezeu este, pur și simplu

Cel care se nevoiește va vedea mărețiile lui Dumnezeu și va spune: La mine ai venit, Hristoase al meu? La mine, vasul cel necurat, ai venit să Te sălășluiești? În inima mea cea murdară? Unde este podoaba? Unde este străduința mea pentru împodobirea sufletului meu, ca să vii și să Te sălășluiești în el? Dumnezeu este cu mine la fiecare pas, îl port în suflet și în gând oriunde mă duc. nu ne va părăsi niciodată și nici nu ne va părăsi. a lui Dumnezeu în credință fiind sigur că toate făgăduințele lui Dumnezeu sunt ceea ce trebuie. În toate, putem avea încredere în Dumnezeu.Scriptura ne asigură să nu ne îngrijorăm despre.

Picături de Iubire si Lumină: Rugăciune pentru pace şi

Care sunt consecintele existentei lui Dumnezeu pentru mine

Prof. Nicolae Geantă: Ce e Biserica pentru mine? - Revista ..

Motto: Pe mine m-ai omorat, da' cu calu' ce-ai avut ?. In sfarsit m-am dumirit si eu, de ce cred si spun unii cetateni de pe planeta, ca Dumnezeu este doar un prost nestiintific in cap, in raport cu marea stiinta omeneasca, dezvoltata in Iadul primitiv si retardat in care traim noi acum, si ne barzoim a fi inteligenti nevoie mare - Karl Marx Omul nu va fi liber până când ultimul rege va fi spânzurat cu intestinele ultimului preot. - Denis Diderot Cuvantul «dumnezeu» nu este nimic altceva pentru mine decat expresia si produsul slabiciunii umane, Biblia este o colectie de legende onorabile, dar primitive, care sunt, in orice caz, destul de copilaresti

Care este religia corectă pentru mine? - GotQuestions

Epistola către Galateni a Sfântului Apostol Pavel

Dumnezeu iubeste pe fiii Sai, nu pentru ceea ce ei sunt, ci pentru ceea ce El este. Hristos este unicul drum catre cer; toate celelalte drumuri sunt ocolisuri ale condamnarii. Fa-ti planuri ca si cum revenirea lui Hristos ar fi peste multi ani, dar traieste ca si cum ar fi sa vina azi Cu alte cuvinte, daca am spune ca un Dumnezeu a creat universul, inseamna ca acel Dumnezeu l-a creat pentru gaurile negre, si nu pentru ca viata sa prospere. Daca divinitatea aceea ar fi crea universul pentru oameni si pentru viata in general, atunci cu siguranta ar fi fost mult mai mult spatiu dedicat vietuirii, este foarte logic Mons. Petru Gherghel: Dumnezeu rânduiește să avem un alt episcop și pentru mine este o bucurie, continuitatea în Biserică este un dar pe care Dumnezeu îl oferă și Duhul Sfânt îl asigură postat pe10 iulie 2019 Posted By: Claudiu Ardelean Categories: Fără categori

Emisiune în direct - Care este voia lui Dumnezeu pentru mine? - Joi, 10 mai 2018, ora 21 . 07.05.2018 Recomandări TV 136 Pentru mine, a tråi este Cristos Cåci prntru mine, a tråi este Cristos si a muri este un câstig (Filipeni 1:21). 1. Introducere Aceste cuvinte se gåsesc în scrisoarea adresatå de Apostolul Pavel cåtre credinciosii din Filipi, scriså, probabil. în anul 59 d. Cristos, cånd era întemnitat pentru credinta si credinciosia lui în Domnul Isu Crezul său era: Doresc să le fiu oamenilor doar o călăuză, să le arăt calea cea dreaptă, calea spre Dumnezeu. Ce este Heilstromul divin și cum vindeca Bruno Gröning. Potrivit vindecătorului polonez, există o putere superioară, care este baza a tot ceea ce trăieşte şi care poate da vindecarea. Bărbatul a numit-o.

Răspuns: Maria, Este foarte bine să adaugi rugăciune pentru toată lumea atunci când rostești Doamne Iisuse, însă această rugăciune este în special o rugăciune de pocăință personală. Poți să rostești o vreme rugăciunea cu formula obișnuită: Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluiește-mă pe mine. Lucrul asta m-a facut sa inteleg care este fundamentul rasismului si ce poate aduce rasismul si foarte greu oamenii astia au aceptat lucrul asta ca sa stea la un loc cu fratii de etnie roma. Dar stiu sigur ca-n Imparatia lui Dumnezeu va fi loc pentru toti si El este vrednic sa primeasca toata slava, toata cinstea si gloria in veci. Amin Mulţi oameni care au greşit şi i-a durut pentru că L-au rănit pe Dumnezeu, iar nu pentru că au scăzut în ochii oamenilor, s-au sfinţit. Când cineva trăieşte lumeşte, dar după aceea taie legăturile cu duhul lumesc, este atras el adeseori fără să vrea Cuvântul 'Dumnezeu' reprezintă pentru mine nimic mai mult decât expresia şi produsul slăbiciunilor umane, Biblia, o colecţie de legende onorabile dar primitive şi care sunt totuşi destul de copilăreşti. - Einstein Dacă oamenii sunt buni doar pentru că le e frică de pedeapsă şi pentru că speră la o recompensă, atunci suntem într-o stare jalnică. - Einstein. Este un mare motiv de smerenie la gândul că El vede toate lucrurile rele din mine pe care alții nu le văd. Într-adevăr, El vede mai multă corupție în mine decât văd eu. Totuși, El vrea să fie prietenul meu și Și-a dat Fiul să moară pentru mine pentru a-Și îndeplini acest scop

Dar tu la ce le raportezi ? Nu tot la o conventie, si anume: Dumnezeu exista. Eu nu cred ca Dumnezeu exsista asa ca vad existenta Lui tot ca si o conventie. Asa ca si judecatile de valoare care se bazeaza pe existenta lui Dumnezeu sunt tot niste conventii pentru mine, si pentru toti cei care nu cred ca Dumnezeu exista DUMNEZEU NE INVATA SA NE FOLOSIM ARIPILE PE CARE NI LE-A DARUIT. Dragii mei, exista un timp divin perfect pentru toate. Totul va fi bine. Sa ne pastram calmul, echilibrul, rabdarea si mai ales credinta. Speranta. Chiar daca nu ne dam seama ce va fi si cum va fi, totul este sub controlul Divin. Ingerii Pacii ne netezesc drumul spre inainte si.

Laura Haidău își sărbătorește astăzi, ziua de naștere

Dar pentru mine Isus Hristos este în locul tuturor antichitatilor: crucea Lui, moartea si învierea, si credinta care este prin El sunt momente de netagaduit al antichitatii. [Epistle to the Philadelphians 8,2 (c. 110 d. Hr.)] Până acum erai pentru mine ceva de neatins, subtil, cineva misterios, care mă atrăgea într-un fel, dar îmi producea şi o anumită teamă. După cum simt sau am înţeles, până acum nu am avut curajul să mă deschid faţă de tine în mod total. Te simţeam diferit de mine, ceva care este foarte departe de mine, de starea mea actuală Canon de pocainta catre Domnul nostru Iisus Hristos Cântarea I Acum mă apropii eu, păcătosul şi împovăratul, către Tine, Stăpânul şi Dumnezeul meu şi nu îndrăznesc să mă uit la cer; numai mă uit şi grăiesc: Dă-mi, Doamne, mai înainte ca să-mi plâng faptele mele cu amar. Miluieşte-mă, Dumnezeule, miluieşte-mă. O, amar mie, păcătosul, c Aceasta era o pregătire pentru intrarea în Împărăția lui Dumnezeu. Isus a spus: Pocăiți-vă, căci Împărăția lui Dumnezeu este aproape! Pentru a veni la Lumină, trebuie să fim deschiși și sinceri - nici un secret aici. Ei mărturiseau că viețile lor erau nesatisfăcătoare pentru Dumnezeu, așa cum și erau De aceea este nevoie de Unul care este cunoscut la Tron și mă cunoaște și pe mine. Soluția este tot în Biblie: în Numele Domnului nostru Isus Hristos. Aleluia! Slăvit să fie Domnul în veci! Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să.

Celui care vine la mine nu-i va mai fi foame şi celui care

Pentru a intelege ce vreau sa spun, ar trebui sa stiti ca nu sunt membru a religiei islamice. Cred ca o sa se observe din primele randuri. Dar vreau sa vorbesc cu tot respectful fata de cei care cred in religia aceasta. De-aceia nu vreau sa disciminez pe nimeni! Este gandirea mea care a inceput sa iei viata odata ce m-am informat despre acest. Soția mea, știi că această viată este de putină vreme, iar bogățiile acestei lumi deșarte nu sunt nimic, căci viața omului abia ajunge până la 80 de ani, iar bogăția cea pregătită în ceruri, pentru cei ce se tem de Dumnezeu, petrece în veacurile cele fără de sfârșit

INTERVIU Scriitorul Éric-Emmanuel Schmitt: „Pentru mine

Gheorghe Zamfir, dezvăluiri despre soția cu 44 de ani mai tânără: Este trimisă de Dumnezeu pentru mine. I-a spus Dumnezeu: Du-te lângă el, mângâie-l, oblojește-l, tratează-l, urmărește-i somnul, pașii. Dacă nu ar fi fost ea, eu nu aș fi fost astăzi așa cum sunt, la 80 de ani Ce este smerenia? Smerenia, intalnita cu adevarat numai in religia crestina, este virtutea prin care crestinul recunoaste ca toate darurile si insusirile sale bune le-a primit de la Dumnezeu si de aceea nu se mandreste cu ele. Ce ai, pe care sa nu-l fi primit; iar daca l-ai primit, de ce te falesti, ca si cum nu l-ai fi primit? (I Cor. 4, 7) Pentru a o face să aibă o părere bună despre mine, am enumerat atunci, unul câte unul, defectele celor două surori, pentru a-i arăta că nu erau la fel de bune ca mine. După ce am spus acest lucru, mi-am dat seama că ceea ce am spus era necorespunzător și că intenția mea și scopul meu era să-i defăimez pe alții pentru a mă.

Cine este Iisus Hristos pentru mine? - CrestinOrtodox

Slava lui Dumnezeu este lucrarea de mântuire a lui Dumnezeu cu lumea întreagă dar și cu fiecare om în parte. Slava lui Dumnezeu este iubirea lui Dumnezeu arătată în multe feluri, culminând cu întruparea Sa în Iisus Hristos. Slava lui Dumnezeu este puterea sfințitoare și vindecătoare ce se revarsă prin Sfintele Taine creștinilor din lumea întreagă Bine ați venit la cel de-al 4-lea episod din seria de Psalmi, intitualată: Isus În Fiecare Psalm. O călătorie cristologică de-a lungul Cărții Psalmilor! Azi ne vom uita la Psalmii 42 și 43, pe care i-am supranumit: O cântare despre tânjirea după Dumnezeu într-o lume a suferinței și a persecuției sau O cântare despre luptel

Avem bunavointa?Parohia Ortodoxa Villarrobledo, Spania: Evanghelia despre

Este posibil să nu realizăm libertățile pe care le avem, decât atunci când le pierdem, și asta cred că a fost valabil și pentru noi, ca slujitori, și pentru creștinii noștri care, dintr-o dată, s-au văzut puși în imposibilitatea de a trece pragul casei lui Dumnezeu Dar pentru că a ajuns apostat, este duşman şi al lui Dumnezeu, dar duşman şi al oamenilor, făcuţi după chipul lui Dumnezeu (că pentru aceasta este urîtor de om, pentru că este şi luptător împotriva lui Dumnezeu ; ne urăşte şi ca bunuri ale Stăpînului, dar ne urăşte şi ca asemănări ale lui Dumnezeu). înţeleptul. Tot ce pot să spun este că a vedea oameni care au o conversație constantă Iehova împotriva lui Isus este mister pentru mine acum că am depășit barierele fundamentale prezentate prin teologia JW. Nu pretind niciun adevăr unic - doar ceea ce este prezentat prin Cuvântul lui Dumnezeu Acum 10 ani cautam si eu si, pentru ca am gasit, marturisesc si altora ca sa le fie de folos. Ezoterismul fara Dumnezeu este o teologhisire moarta! Sau, mai rau, este in slujba CELUILALT. Eu Il slujesc pe Dumnezeu si implinesc o porunca: Il marturisesc pe Dumnezeu! De ce esti suparat pe mine Cred că Dumnezeu a salvat acest moment pentru mine, a declarat vedeta celor de la FC Barcelona, fotbalist care este așteptat în Catalunya zilele următoare pentru a-și putea prelungi înțelegerea. Fericirea pe care o resimt este nebună, inexplicabilă, de multe ori trebuia să plec trist, știam că urmează să mi se întâmple și.