Home

Stare de agregare a apei la 173 k

Când apa este încalzită la temperaturi mai mari de 100 de grade Celsius, vaporizarea se petrece în toată masa lichidului. Acest fenomen poartă numele de fierbere. Trecerea apei din stare gazoasă în stare de vapori se numeşte condensare. Când temperatura creşte,apa trece din stare În fizică și chimie se numește stare de agregare o formă a materiei caracterizată prin anumite proprietăți fizice calitative, care se traduc printr-o anumit comportare la scară macroscopică.Conform tradiției sunt cunoscute patru stări de agregare, descrise prin proprietățile de volum și formă: în stare solidă materia are volum și formă fixe Cele mai importante caracteristici fizice ale apei pure sunt prezentate in tabelul 1. Constantele fizice ale apei (H2O) si apei grele (D2O) Proprietati fizice Unitati H2O D2O Temperatura de topire K 273,16 276,96 Temperatura de fierbere K 373,16 374,58 Densitate la 273,16 K kg/dm3 (s) 0,9168 kg/dm3 (l) 0,999868 la 277,16K kg/dm3 1,0000 la 293. Fiecare grad de pe scara Kelvin este egal cu un grad de pe scara Celsius, diferenţa făcându-se la poziţionarea temperaturii de zero grade. În cazul scării Celsius, 0 0 C este temperatura la care îngheaţă apa, în timp ce pentru scara Kelvin nivelul de zero grade este cel al lui zero absolut. 0 0 K echivalează cu -273.15 0 C, iar 0 0 C.

STĂRILE DE AGREGARE ALE APEI by Adam Ioana - Prez

Stare de agregare - Wikipedi

Carnea obtinuta de la animalele taiate in stare de oboseala sau cu febra are o culoare modificata marirea capacitatii de legare a apei. La sararea carnii, in functie de concentratia in sare si de durata sararii se obtine o coloratie bruna-cenusie a carnii. S = 1220 * 14.25/100 = 173.85 kg/24 h. Az = 1220 * .080/100 = 0.976 kg/24 h Schimbarea de stare de agregare din solid în lichid. Schimbarea de stare de agregare din lichid în gaz. Căldura specifică de topire a gheții. Legătura de hidrogen - evaporarea. Căldura specifică de vaporizare a unui lichid. Legea lui Boyle. Relația dintre temperatură și volum la gaze (legea lui Charles, legea Gay-Lussac 22 Schimbarea de stare de agregare din solid în lichid. 23 Schimbarea de stare de agregare din lichid în gaz. 24 Căldura specifică de topire a gheții. 25 Legătura de hidrogen - evaporarea. 26 Căldura specifică de vaporizare a unui lichid. 27 Legea lui Boyle. 28 Relația dintre temperatură și volum la gaze (legea lui Charles, legea. Amestecuri Amestecurile se formeaza prin combinarea a doua sau mai multe substante in aceeasi stare de agregare sau in stari de agregare diferite. acum 2 ani Categorie: Diverse 173 afisari 128 descarcari. Transportul VEZI REFERAT. MAREA PIRAMIDA. acum 7 ani Categorie: Geografie 1015 afisari 611 descarcari. MAREA PIRAMIDA DE LA GISEH.

Anomaliile Apei - Tocilar

Scientia.ro - Celsius, Fahrenheit şi Kelvi

Pentru calculul cantitatii de marfa prin metoda pescajelor, greutatile lichide de la bord se determina: prin sondarea tancurilor; 358. Pentru calculul cantitatii de marfa prin metoda pescajelor, masurarea temperaturii si densitatii apei de mare se face: in cadrul masuratorilor initiale si finale; 359 Mai sunt și ioni de H 3 O + și HO - din disocierea apei de dizolvare, dar au concentrații molare mici, de aprox. 10-7 mol/L (vezi constanta de disociere a apei la 25 0 C). Deci vom calcula prima dată pOH și apoi pH-ul soluției. ☺Date cunoscute: ♠ masa de NaOH (hidroxid de sodiu) = md=0,8 Aici se refera, daca citesti mai cu atentie, la azot dar si la alte gaze, a caror punct de inghet este aproape de 0 absolut. cea mai mica planeta. sandu [anonim], Vineri, 5 februarie 2010, 13:10. +1/3. alo, redactia, de vreo 3-4 ani Pluto oficial nu mai e considerata planeta In mod cert,inca de la inceput,o Europa unita apare intr-adevar dintr-un pluralism d Factorul hipotalamic dotat cu capacitatea de a stimula eliberarea de gonadotrofine hipofizare a fost izolat în stare aproape pura de catre colectivele conduse de (care este importanta apei in toate starile de agregare pentru om,animale si plante?word.

La concursul de inventică grupele de elevi vor prezenta, în stare de funcţionare, aparatele şi experimentele pe care le-au realizat. Juriul va urmări şi va puncta trei aspecte. Check Pages 1 - 50 of COLECȚIE DE PROIECTE DIDACTICE PENTRU ACTIVITĂȚI INTEGRATE ÎN GIMNAZIU ȘI LICEU in the flip PDF version. COLECȚIE DE PROIECTE DIDACTICE PENTRU ACTIVITĂȚI INTEGRATE ÎN GIMNAZIU ȘI LICEU was published by danacard1 on 2019-10-20. Find more similar flip PDFs like COLECȚIE DE PROIECTE DIDACTICE PENTRU ACTIVITĂȚI INTEGRATE ÎN GIMNAZIU ȘI LICEU Descoperiți tot ce are Scribd de oferit, inclusiv cărți și cărți audio de la editori majori. Începeți perioada gratuită de probă Anulați oricând. Transformari de Stare de Agregare Pentru Apa APA APA este una dintre cele mai raspandite substante in natura, acoperind aproximativ 4/5 din suprafata globului, se gaseste in toate starile de agregare, provine din combinarea izotopilor O, O, O cu H, H si are compozitia masica H:O de 1:8, respectiv 11,1%H si 88,9% O Structura si proprietatile fizice .In molecula de apa, nucleele celor doi atomi de hidrogen formeaza cu nucleul atomului de.

Celula elementara a diamantului este cubica.Proprietatile diamantului starea de agregare - diamantul este un solid transparent, stralucitor 151) 173) Cafeaua - de la arbore la ceasca proprietatile glicolilor de a absorbi vaporii de apa la temperaturi mici si eliminarea apei la temperaturi mari. Pentru uscare se utilizeaza. Astfel la temperatura de 4C şi la presiunea atmosferică normală, apa are o densitate de 1 g / cm. La o temperatură apropiată de 0 C, densitatea apei devine 0,99987 g / cm, iar la o temperatură de 25C densitatea apei este 0,99707 g / cm. După cum se ştie densitatea maximă apei este la o temperatură de 4C, fapt ce asigură pe timp de. (3) În termen de 10 zile lucrătoare de la primirea notificării transmise de către deținătorul de teren/operatorul economic, agenția județeană pentru protecția mediului pe a cărei rază teritorială se află situl potențial contaminat, stabilește necesitatea parcurgerii etapei de investigare preliminară și notifică deținătorul. 1.1.2. Starea si transformarile de stare de agregare ale acetilenei. a) Starea gazoasa. In compozitia chimica a aerului, acetilena se gaseste in stare gazoasa, acetilena pura, in procent de 0,1 x 10-14. Fiind mai usoara decat aerul, densitatea acetilenei este de 1,09 kg/m3

Capacitate termică masică - Wikipedi

Scribd adalah situs bacaan dan penerbitan sosial terbesar di dunia 1. suspensiile poluantii dispersati in aer in stare de agregare lichida/solida. 2-5% - pierdere prin convectie (prin intermediul aerului), 15-20% - pierdere prin evaporare (evaporarea apei de la suprafata pielii si a ap. resp 173 Patologia neinfectioasa asociata apei In apa diverse substante minerale, unele utile aportul majoritar.

de la relaţii publice la dezvoltare durabilă Este mai mult decât o stare de fapt: ca întreg, globalizarea transformă instituţiile societăţilor contemporane, e de părere Giddens. Due to a planned power outage, our services will be reduced today (June 15) starting at 8:30am PDT until the work is complete. We apologize for the inconvenience De exemplu, apa care are masa molecular M H,o = 18 , fierbe la temperatura de 100C, la presiunea atmosferic , n timp ce metanul cu o mas molecular apropiat cu a apei M cH, = 16 , este n stare gazoas la aceast temperatur i fierbe la -161 ,5 8C La trecerea din starea lichidă în cea solidă, prin procesul de solidificare, apa cedează mediului 80 cal/g, deoarece în această stare de agregare, moleculele sale nu efectuează decât mişcări oscilatorii care nu necesită multă energie. În schimb, în procesul de topire, moleculele de apă au nevoie de energie pentru mişcare şi vor. După valoarea presiunii se deosebesc: abur de joasă presiune, abur de medie presiune, abur de înaltă presiune şi abur la stare notraală . Aburul de joasă presiune are presiunile cuprinse între l şi 12 bar şi temperatura până la 300° C. Aburul de medie presiune are presiuni cuprinse între 12 şi 50 bar şi temperaturi de 300 450.

Chimie generala. Savantul britanic Sir William Crookes, a studiat efectul produs de trecerea curentului. electric printr-un Óntr-un tub prevzut cu doi electrozi (anod i catod) Ón care exist o cantitate. foarte mic de gaz (presiune sub 0,01 torr) (Figura 1.4.) [4] . Aplicarea curentului electric a Activitatea de producţie s-a desfăşurat din 1993 pînă în prezent în spaţii închiriate de la AGROINDUSTRIALA NUFĂRU SA TULCEA, iar din anul 1999 CARNIPROD SRL TULCEA a cumpărat active de la aceasta, conform contractului nr. 446/27.07.1999. În anul 2004 s-a dat în funcţiune secţia de preparate crude-uscate, ambalare şi livrare. Pastebin.com is the number one paste tool since 2002. Pastebin is a website where you can store text online for a set period of time

AcademicDirect Library Education Evaluation Chemistry

 1. INSPECTORATUL GENERAL AL POLIIEI ROMNE. MANUAL DE BUNE PRACTICI PRIVIND PROCEDURA CERCETRII LA FAA LOCULUI ANEX a Ordinului privind cercetarea la faa locului nr.182/14.08.2009 (M.A.I.) i nr. 1754/C/05.08.2009 (Parchetul de pe lng nalta Curte de Casaie i Justiie). EMITENT: INSTITUTUL DE CRIMINALISTIC AL POLIIEI ROMNE MANUAL DE BUNE PRACTICI privind PROCEDURA CERCETRII LA FAA LOCULUI Pagin alb.
 2. Chimia, clasa a X-a, limba roman
 3. Hidroterapia - Scribd hidroterapi
 4. deschiderea unui numr redus de canale de Na. Prin intrarea Na n celul scade electronegativitatea citoplasmei i atunci cnd se ajunge la cca. 60 mV se deschid porile canalelor de K sensibile la voltaj. Ionii de K ies din celul, se restabilete valoarea potenialului de repaus
 5. In functie de factorul m, care caracterizeaza raportul intre varsta pragului si lungimea intervalelor egale de timp T k, x k /nT k are valoarea: 1,58 - la m= 1; 1,15 - la m=2; 1,05 - la m= 3; si 1,0 - la m= ∞

Emulsii si suspensii farmaceutice - Refera

Alcooli punct de fierbere, asa se explica de ce alcooli au

 1. calului de la idele lui octombrie, Equus October, a cărui coadă sângerândă era. lăsată să fertilizeze solul forului roman, sângele coagulat fiind păstrat ulterior. pentru a fi folosit în riturile de lustraŃie ale Pariliei, de la 21 aprilie. întreaga. discuŃie poate fi găsită în celebra carte a lui Georges Dumezil, La religio
 2. Diagramele indicate ale ciclului de funcţionare. Funcţionarea motorului în 4 timpi Motorul cu ardere internă în 4 timpi, reprezentat schematic în figura II.1.1.1. funcţionează în modul următor: în cilindru pătrunde aer (la m.a.c.) sau amestec de aer şi combustibil (la m.a.s.) prin canalul şi orificiul supapei de admisie SA
 3. *3. Ecuaia reaciei termochimice de ardere a hidrogenului este: 2H2(g) + O2(g) = 2H2O(g) + 483,6 kJ Ce cantitate de cldur se degaj la formarea apei cu masa de 180 g? *4. Calculeaz efectul termic i alctuiete ecuaia termochimic de ardere a metanului, dac la arderea a 100 l (c.n.) de metan s-au degajat 3582 kJ de cldur? *5
 4. T.10. Transformri de fazaCldura latent specificeste cldura primita saucedat de o masa de 1kg Necesar schimbrii strii de agregare. T.11. Ecuaia calorimetricgeneralizatGheaa de mas mg se ncalzete de la tg0 se folosete relaia:unde t0=0. T.12. Aplicaie: Panoul solar termodinamic. Lichidul de rcire circul prin sistem la -5C, apoi se nclzete i se evapor
 5. Carte de hidrologi
 6. la o temperatură de (296 ± 2) K [(23 ± 2) °C] și la o umiditate relativă de (50 ± 5) %. Monofilamentul (1) sau filamentul este cea mai mică subdiviziune a fibrei, de obicei cu un diametru de câțiva microni. M6 02009R0428 — RO — 16.11.2016 — 006.002 — 3

Compactarea se execut de la marginile rambleului ctre centru. 82 - Tehnologia meseriei Fig. 80 - Schema tehnologic de compactare eliptic. Schema n zigzag (g. 81) se aplic la rambleele nguste, pe limea crora nu se poate executa ntoarcerea utilajului. i la aceast schem tehnologic compactarea se execut de la margini ctre zona central a rambleului Se apreciază că un medicament este bine definit cam la 5 ani de la intrarea în uz. În funcţie de mecanismele de producere, există 3 categorii de reacţii adverse: A. Reacţii adverse toxice B. Reacţii adverse idiosincrazice C. Reacţii adverse alergice La acestea se adaugă toxicomania şi dependenţa

7-Termodinamica Patricia Petrache - Academia

 1. 112 (Reg) Cârlig în care se agață zăvorul de la ușă, poartă etc. 113 (Reg) Parte de la car sau sanie de care se fixează proțapul Si: (pop) cârlig, grui, furcă, (reg) popârțac, splină. 114 (Reg) Parte care face legătura între crucea și inima căruței. 115 (Reg) Tânjală. 116 (Reg) Parte a căruței nedefinită mai îndeaproape
 2. POLIETILENGLICOLII (PEG) sunt polimeri de condensare ai oxidului de etilen cu apa, avnd greutate molecular variabil, de ordinul sutelor pn la ordinul miilor. Ca solvent este folosit polietilenglicolul 400, care la temperatura camerei(20oC) se prezint n stare de agregare lichid. PEG 400 este un lichid limpede, vscos, incolor, uor higroscopic
 3. 173 ·10.1. Neisseria 10.2. (interna si externa) bogate In cisteina si legaturi disulfidice, care asigura rezistenta endosporilor la agenti chimici si radiatii, in stare deshidratata supravietuiesc multi ani. Graci/aria, Pterocladia) numit~care are urmatoarele calitati: (a) se lichefiaza la temperatura de fierbere a apei, dar nu se.
 4. Publishing platform for digital magazines, interactive publications and online catalogs. Convert documents to beautiful publications and share them worldwide. Title: Ion Mânzatu, Ereziile de la Iaşi, Author: cititordeproza, Length: 424 pages, Published: 2010-11-1
 5. istra apoi o doz de ntreinere de 0.125-0.25 mo PO zilnic, dac funcia renal a pacientului este normal

Apa refulata de pompa de alimentare a cazanului, avand presiunea p 2 este introdusa in preincalzitorul de apa al cazanului, Ec, unde se preincalzeste izobar (p2=p3) pana la temperatura T 3, de saturatie, cu care patrunde in tamburul T al cazanului.Procesul de preincalzire al apei se desfasoara la presiunea de functionare a cazanului pe baza caldurii preluate de apǎ de la gazele de ardere. Unele substanțe pot să nu se prezinte în toate cele trei stări de agregare, iar în unele condiții stricte de temperatură și presiune, pot exista în același timp în două sau trei stări de agregare, apa la p = 610.5 N/m 2 și t = 0.010 C există simultan în stare gazoasă, lichidă și solidă. Acest lucru este cunoscut ca și. Principiul Zero - ID:5c11154b25268.. Observații. Dicromatul de (A) (B) (C) amoniu este o substanță solidă, Figura 20 - Stările de agregare ale apei portocalie. Noua substanţă B. Completează, într-un tabel similar tabelului 4 denumirea formată este un solid verde. transformării de stare de agregare pe care o poate suferi apa

Proiect Tehnologia Prelucrarii Produselor Agricole

 1. pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 173/1999 privind suportarea de la bugetul de stat a cheltuielilor de ecologizare a procesului de reciclare a deseurilor si subproduselor plumboase, rezultate din obtinerea plumbului decuprat. 23434130. D. PRES 147/23 martie 2001 - M. Of. 158 - 29.III.200
 2. Sisteme de Conducte - Scribd retele termic
 3. Incubaia este scurt, de la cteva ore la cteva zile, printr-un prurit (mncrime) i roeaa tegumentului. n perioada de invazie a bolii semnele generale sunt zgomotoase: frison solemn, febr 40-41 grade, tahicardie, cefalee, curbatur. n perioada de stare, care dureaz 4-6 zile, se produce maturaia placardului, urmat de descuamarea furfuracee a.
 4. La N de fosta Medie / în S Caucazian, Fluviul Arax / Aras în cursul inferior se unește cu Fluviul Kura - lung de 1364 km, curgând tot de la V spre E, în Marea Caspică - cele 2 mari ape curgătoare formând în partea lor de jos un puternic sistem acvatic de canale și mlaștini, de mare fertilitate agricolă, în ceea ce acum este Țara.

eBook Chimie (14-18) - Eduvol

Toxina sindromului de oc toxic (TSS) - produs de cteva biotipuri de Staf. aureus, care exist n microbiocenoza cutanat la unele persoane; - efect letal dup o stare de oc, cu fenomene digestive (vrsturi); descris iniial ca enterotoxina F. Toxina exfoliativ - distruge forele de adeziune dintre celulele granulare din derm, producnd epidermoliz. de faptul ca addenda anexata cuprinde date dintre cele mai actuale din teritoriul atat de complex in continua dinamica al parodontologiei, multumim tuturor celor care au apreciat demersul nostru de informare actualizare a in domeniu nu mai putin, stimul ti de epuizarea editiilor precedente, punem la dispozitie editia a V-a, cu consideratie. De fapt acest sistem de măsură FPS (foot, pound, secundă), care are la origine degetul, pasul şi cotul şi care a fost răspândit pe întreg globul pământesc pentru că era natural, firesc şi se adresa exact celui care lucra cu el (adică omului), aparţine ca etalonare ştiinţifică, după izvoarele istorice civilizaţiei Egiptului antic, a fost preluat de evrei ca sistem de. El rămâne în această stare până la presiunea de început al vaporizării p iv . Între presiunile p iV şi p ic (presiunea de început al condensării), sistemul se îmbogăţeşte treptat în fază gazoasă. Transformarea stării de agregare se termină la pre-siunea p ic , când întregul sistem a trecut în stare gazoasă GLOSSAIRE MULTILINGUE DE LA GESTION DU RISQUE pou

Materiales de aprendizaje gratuitos. Studylib. Documentos Fichas Iniciar sesión Cargar documento Crear fichas ×. Iniciar sesión Fichas Colecciones Documentos Última actividad Mis documentos Guardados Ajustes Añadir Añadir a la recogida (s) Añadir a salvo Ninguna Categoria GLOSSAIRE MULTILINGUE DE LA GESTION DU RISQUE pour Proprieti chimice n aer i oxigen: reactive, astfel Na i K pierd luciul rapid la edere n aer, Rb i Cs ard n aer; => Li, Na, K sunt pstrate acoperite cu parafin, Rb, Cs, Fr pstrate n fiole de sticl evacuate; Combinaii: Na + O2 Na2O, Na2O + H2O 2NaOH, NaOH + CO2 Na2CO3, la cald are loc Na2O2 (NaOONa) peroxizi i superoxizi - KO2 (Rb, Fr) n ap. Toma Pavel - Lumi fictionale by georgiana_bitu in Types > School Wor Inainte de a analiza fenomenele de transfer care se pot produce (transfer de masa, de impuls si de caldura) trebuie stiut faptul ca pentanul are un punct de fierbere la 36.1grd C (peste 309,25 grd K) o presiune de vapori f mica la 293grd K (de 562mbari) si la 333 grd K (avand circa 1890mbari) o solubilitate de 40mg/L si o limita de explozie. Finally de la ciudad requisitos hayle harbour slipway casio ws200hd-1a msmtp mutt alpin park apartments chase hill elodie hernandez bordeaux sveising av felg trondheim falsos apostoles de la prosperidad por nombres lenox tin can alley four degree coupe du roi d'espagne 2014 best player in

Set de 5 buc. Pachet de predare Chimie - Eduvol

resurse: apa, energie, gaze naturale. 7.1. Apa - - conform Autorizatiei de Gospodarire a Apelor nr. 69/18.08.2006 (datele se refera la intreaga platforma Doljchim). 7.1.1. Alimentarea cu apa potabila. Sursa - reteaua R.A. APA Craiova - Isalnita cu utilizare consum menajer, laboratoare, spalatorie, spalari pardoseli, udari spatii verzi si partial pentru stingerea incendiilor O turtă rituală se utilizează în momentul logodnei mari, ruperea concomitentă a unor astfel de aluaturi de cei doi socri constituind o manifestare a riturilor de agregare colectivă157. Momentele ceremoniale din calendarul sărbătorilor de la aromâni se grupează în jurul sărbătorilor de iarnă și a celor pascale Bosceaua teleormăneană / EXPONATULUI LUNII. Muzeul Judeţean Teleorman vă invită miercuri, 6 mai 2015, ora 11.00, la inaugurarea EXPONATULUI LUNII MAI. Pentru perioada 1 - 31 mai 2015, Muzeul Judeţean Teleorman propune publicului vizitator un obiect vestimentar de excepţie aflat în patrimoniul instituţiei. Este vorba de Bosceaua.

Publishing platform for digital magazines, interactive publications and online catalogs. Convert documents to beautiful publications and share them worldwide. Title: Banchetul De Vara 2019, Author: Buta Viktor, Length: 258 pages, Published: 2020-02-1 Corpurile amorfe încălzite trec treptat de la o stare de agregare la alta devenind întâi elastice apoi plastice şi în cele din urmă lichide. Frecvent, corpurile amorfe se obţin prin solidificarea maselor vâscoase topite, atunci când răcirea masei topite se produce brusc (cazul sticlelor vulcanice) De cealaltă parte, valorile liberalilor de la 1848 se pierd în cadrul Partidului Național Liberal (1875), care devine un partid oligarhic, corupt și naționalist, contrar reformelor industriale moderne până la 1914, și care, în plus, se face vinovat pentru crearea unei pături de mijloc atipice, firave și nefirești pentru o societate. DE REŢINUT o Obstetrica are o componentă importantă epidemiologică / de sănătate publică. o Screening-ul genetic prenatal este o problemă de sănătate publică. o Screening-ul genetic prenatal trebuie făcut la toate gravidele care sunt de acord, în cunoştinţă de cauză, cu acest tip de evaluare a sarcinii. o Majoritatea feţilor.

Marea Marmara - Referate - Referate Scoala - De nota 1

Înca de la început, dorim sa amintim ca, a existat o serie de autori, care au sustinut ipoteza existenta unor practici cu caracter sacrificial, practicate de purtatorii culturii Starčevo-Cris (Makkay 1989: 157-167; Marinescu-Bîlcu 2000a: 113) Acesta din urm are propriet i complet diferite de ap. În stare pur este un lichid u or alb strui, uleios. Este folosit ca antiseptic (5%), la decolorarea p rului, la albirea fibrelor textile sau a pastei de hârtie. În majoritatea reac iilor ac ioneaz ca un agent oxidant de i în prezen a agen ilor oxidan i puternici, ca KMnO4, poate ac iona. Simptomele unei persoane drogate - Mai jos o sa aveti mai multe rezultate pentru cautarea Simptomele unei persoane drogate. Puteti gasi foarte multe referate accesand categoriile din partea dreapta despre Simptomele unei persoane drogate.Uita-te mai jos si o sa gasesti cele mai relevante rezultate pentru cautarea Simptomele unei persoane drogate

LISTA 03/06/2004 - Pagina de start - Portal Legislati

Rolul unor state in sistemul geopolitic mondial - Mai jos o sa aveti mai multe rezultate pentru cautarea Rolul unor state in sistemul geopolitic mondial. Puteti gasi foarte multe referate accesand categoriile din partea dreapta despre Rolul unor state in sistemul geopolitic mondial.Uita-te mai jos si o sa gasesti cele mai relevante rezultate pentru cautarea Rolul unor state in sistemul. Prezentarea unei unitati de cazare - Mai jos o sa aveti mai multe rezultate pentru cautarea Prezentarea unei unitati de cazare. Puteti gasi foarte multe referate accesand categoriile din partea dreapta despre Prezentarea unei unitati de cazare.Uita-te mai jos si o sa gasesti cele mai relevante rezultate pentru cautarea Prezentarea unei unitati de cazare

Infiintarea unei afaceri - Mai jos o sa aveti mai multe rezultate pentru cautarea Infiintarea unei afaceri. Puteti gasi foarte multe referate accesand categoriile din partea dreapta despre Infiintarea unei afaceri.Uita-te mai jos si o sa gasesti cele mai relevante rezultate pentru cautarea Infiintarea unei afaceri